Tilaa Syöte Taxi numerosta 040 561 6211

Päivystämme Syötteen matkailualueella  24/7. Numerostamme saat aina alueen lähimmän vapaan taksin.

Meiltä saat ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua taksimatkallesi. Kuljetamme Sinut luotettavasti ja turvallisesti perille kohteeseen. Paikalliset kuljettajamme omaavat hyvän paikallistuntemuksen, joten saat loistavat vinkit onnistuneeseen lomaasi Syötteellä ja sen lähialueilla. Kauttamme myös opaspalvelut eri aktiviteetteihin.

Noudamme sinut sovitusti lentokentältä, juna- tai linja-autoasemalta. Kaikki pidemmät kyydit ajamme ennakkoon sovittuun sopimushintaan. 

Meillä on käytössä peräkärry vaikka polkupyörien kuljettamiseen. Saat meiltä myös jatkokuljetukset muihin lomakohteisiin. Kysy tarjous!

Meiltä myös tavaraliikenne palvelut. Kysy tarjous tarpeidesi mukaan.

Kelataksin tilaus Koillismaalla numerosta 0800 415 720

Numero on maksuton ja palvelee ympäri vuorokauden. Pitkien välimatkojen vuoksi tiedossa olevat matkat terveyspalveluihin kannattaa tilata viimeistään edellisenä päivänä klo 14 mennessä. Mikäli haluat varmistaa juuri meidän taksin saapumisen, niin voit pyytää kelakeskuksesta autoa KP1495 (matala) tai KP1460 (invahissi).

 

Oulunkaaren kuljetuspalvelut ja Taksikortti kyydit

Ajamme myös Oulunkaaren vammaispalvelu- ja sosiaalihuoltolain mukaisia kuljetuksia, joista maksat vain omavastuun kuljetun matkan mukaan. Hinta on noin linja-autolipun hinnan verran. Mikäli sinulla on taksikortti omia henkilökohtaisia asiointi ja virkistysmatkoja varten, niin voit tilata kyytisi meiltä.

Joka keskiviikko ajamme palvelukyydin Syöte-Iinattijärvi-Pintamo-Poijula alueelta Pudasjärven keskustaan. Tähän kyytiin pääset vaikka sinulla ei olisi Pudasjärven kaupungilta saatua taksikorttia. Asiointiaika keskustassa on asiakkaiden tarpeen mukaan, vähintään noin 2 tuntia.

Voit tilata nämä kyydit numerostamme 040 561 6211.

hinnasto