Kela taksi

kelataksinro

 

Kelan tekemän kilpailutuksen vuoksi jokaisessa maakunnassa on ollut kaksi palveluntuottajaa jo vuoden 2022 alusta lähtien. Keski- ja Pohjois-Pohjanmaalla kelataksin voi tilata kahdesta eri välityskeskuksesta.

Syöte Taxi ja useat muut Koillismaan paikalliset taksiautoilijat ajavat kelakyytejä Tampereen aluetaksin alaisuudessa. Vaikka palveluntuottaja onkin tamperelainen toimija, niin me taksiyrittäjät olemme paikallisia oman tai naapurikylän takseja. Me olemme uusi toimija Koillismaalla, mutta kokemusta taksiautoilusta on yrittäjälle kertynyt useita kymmeniä vuosia.

Kuljettajamme ovat ensiaputaitoisia asiakaspalvelijoita ja kaksi kuljettajistamme ovat myös koulutukseltaan lähihoitajia. Hoitajataustaltaan he ovat työskennelleet sekä vanhus- että vammaistyössä ja suorittaneet myös erityisryhmien kuljettajakoulutuksen.

Pyrimme kehittämään palveluita ja tuottamaan asiakkaille mahdollisimman positiivisia kokemuksia. Toimintamme on aina asiakkaan tarpeet huomioivaa kokonaisvaltaista palvelua. Terveyspalvelukäynneillä toimimme tarvittaessa saattajana.

Olemme taatusti paikallinen toimija sekä kuljettajamme ovat kaikki paikallisia. Yrityksemme on suomalainen perheyritys emmekä ole minkään brändin alaisuudessa.

Tilatessasi kelataksin numerosta 0800 415 720 Sinulla on oikeus käyttää toivetaksia. Toivetaksin saaminen edellyttää, että tiedät taksia tilatessasi auton kupunumeron. Toivomalla taksin KP1495 tai invataksin KP1460 saat meidän taksin hoitamaan sinun terveyspalvelumatkasi.

Pitkien välimatkojen vuoksi tiedossa olevat kelataksi matkat kannattaa tilata viimeistään edellisenä päivänä klo 14 mennessä.  Voit tilata kerralla kaikki kahden viikon ajalle tiedossa olevat terveyspalvelumatkat.

Tervetuloa luotettavaan ja täsmälliseen kyytiimme!

Syötteen alueen palveleva taksi numerosta 040 561 6211

taksit